Bedrijfshulpverlening

Bedrijfshulpverlening (BHV) is voor veel organisaties een ‘verplicht nummer’. Maar voor iedereen die er serieus werk van wil maken, is er AAS Veiligheid. En we maken het nog praktisch en leuk ook!

Bedrijfshulpverlening is veel méér dan BHV-trainingen alleen. Wij zien die trainingen als onderdeel van een totaalpakket waarmee we organisaties écht veiligheidsbewust maken.

Natuurlijk kunt u ook voor de trainingen bij ons terecht. Die geven we u graag, en we maken er altijd iets bijzonders van (BHV incompany). Maar we zullen u ook altijd adviseren om het integraal aan te pakken. Bekijk de pagina BHV-advies maar eens.

Bedrijfshulpverlening: geen standaard

Daarmee zijn we geen standaard BHV-bureau. En dat willen we ook niet. We geloven immers niet in standaard, zeker niet als het om bedrijfsveiligheid gaat.

Bovendien staan we erom bekend dat we het leuk en praktisch houden. We maken het niet nodeloos ingewikkeld en we realiseren ons dat niet iedereen op ons zit te wachten. Maar als we weggaan, snapt iedereen waarom die training of dat advies eigenlijk toch wel goed was…

Bedrijfshulpverlening: zo kan het óók!

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen e-learning BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen

“Net als wij wil AAS Veiligheid blijven innoveren.”

Brigitte Holland, RKVO