BHV advies

BHV-advies draait in onze ogen om een ‘totaalbenadering’. Beleid, procedures en scholing zijn daarbij op een logische manier afgestemd op de risico’s die voor de organisatie gelden. Realistisch en praktisch dus!

Als je de veiligheidsrisico’s niet in beeld hebt, heeft het geen zin om veiligheidsbeleid op te stellen of scholingen te organiseren. Het klinkt logisch… en dat ís het natuurlijk ook!

Toch zien we in negen van de tien situaties dat de eerste stap niet (goed) wordt aangepakt. Dat kost een hoop tijd en geld en levert slechts schijnveiligheid op. Om dat inzichtelijk te maken, baseren we ons BHV-advies op ons eigen BHV-model.

Praatkaart AAS

BHV-advies: samen aan de slag

Ons BHV-advies is altijd het resultaat van een gezamenlijke ‘ontdekkingsreis’. Stap voor stap nemen we samen het BHV-model door, waardoor we een realistisch beeld van de situatie krijgen. We weten dan precies waar we wel mee aan de slag moeten, maar ook waarmee niet!

Vervolgens helpen we u op weg naar een structureel bedrijfsveilige omgeving. Denk aan:

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen e-learning BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen

“BHV in een theater vergt een andere aanpak.”

Jiska Jacobs, Theater Amsterdam