BHV plan

Een bedrijfsnoodplan (meestal BHV-plan genoemd) is een onmisbaar document voor een optimale bedrijfsveiligheid. We helpen u in drie sessies om de juiste gegevens en procedures snel en doeltreffend vast te leggen voor de verplichte documentatie.

In een BHV-plan staat omschreven hoe uw organisatie omgaat met noodsituaties: van taken en bevoegdheden tot en met technische voorzieningen en voorlichting aan de media. In onze visie is het opstellen van een BHV-plan geen eenmalige zaak, maar een proces met een permanente verbetercyclus. Inderdaad: Plan, Do, Check, Act!

Kort en bondig

Het opstellen en onderhouden van een BHV-plan kan veel tijd in beslag nemen. Maar wie het slim aanpakt, is in drie stappen klaar:

  1. Opstellen ontruimingsplan
  2. In kaart brengen overige risico’s
  3. Opstellen opleidingsplan.

We leggen samen uw procedures kort en bondig vast, zodat alles makkelijk geïmplementeerd kan worden. Uiteraard krijgt u alle bronbestanden van ons aangeleverd, zodat wijzigingen makkelijk (en gratis!) kunnen worden doorgevoerd.

Uitvoeren en trainen

U weet hoe dat gaat met plannen: voor je het weet, liggen ze in een la! Desgewenst helpen wij u daarom ook met het uitvoeren van het plan en het trainen van uw medewerkers.

Kiest u daarvoor liever een andere aanbieder? Prima uiteraard, maar zorg er wel voor dat deze denkt in het verlengde van het BHV-model. Dat is immers onze leidraad bij alles wat we doen (dus ook bij het BHV-plan en de trainingen).

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen e-learning BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen

“Als ik AAS Veiligheid bel, kunnen ze het me zo vertellen.”

Paul Bonnema, ANWB