Bedrijfsnoodplan

Hulp nodig ?

Bedrijfsnoodplan opstellen

Het opstellen van een bedrijfsnoodplan is niet super ingewikkeld, maar het moet wel goed gebeuren. Wij gebruiken de uitgangspunten van NEN 8112-2017 als leidraad, maar zeker niet ‘blind’.

Meer dan 20 jaar ervaring

Een bedrijfsnoodplan (meestal BHV-plan, soms calamiteitenplan genoemd) is een onmisbaar document voor een optimale bedrijfshulpverlening. We helpen je in korte tijd om de juiste gegevens en procedures snel en doeltreffend vast te leggen voor de verplichte documentatie.

In een BHV-plan staat omschreven hoe je organisatie omgaat met noodsituaties: van taken en bevoegdheden tot en met technische voorzieningen en voorlichting aan de media. In onze visie is het opstellen van een BHV-plan geen eenmalige zaak, maar een proces met een permanente verbetercyclus. Inderdaad: Plan, Do, Check, Act!

De investering

Een bedrijfsnoodplan voor jullie locatie kunnen wij al verzorgen vanaf  €1.250,-

Tijdspad

Binnen no-time is jullie bedrijfsnoodplan klaar voor gebruik.

Onze werkwijze

Onze adviseur komt op jullie locatie langs voor een inventarisatie.

Plan van aanpak in je mailbox?

Laat dan even je e-mailadres achter en wij sturen een stappenplan voor het opzetten van BHV naar je toe.

Implementeren en trainen

U weet hoe dat gaat met plannen: voor je het weet, liggen ze in een la! Desgewenst helpen wij u daarom ook met het uitvoeren van het plan en het trainen van uw medewerkers.

Binnen no-time een bedrjfsnoodplan ?

Ja ? Super, dan gaan we aan de slag voor jou om een supergaaf bedrijfsnoodplan op te stellen. Vraag via de button een offerte aan en we gaan van start.