E-learning BHV

Efficiënte aanpak, betere resultaten

E-learning en BHV gaan zeer goed samen. Bij e-learning krijgt de cursist de stof namelijk deels gevisualiseerd aangeboden. En dat werkt een stuk duidelijker. Het is bovendien efficiënt: het kan waar en wanneer de cursist wil. Bij AAS Veiligheid combineren we e-learning altijd met praktijktraining.

Met e-learning brengen we de theorie van BHV tot leven. Protocollen, plannen en instructies zijn namelijk een stuk duidelijker wanneer ze worden toegelicht met foto’s, video’s en animaties. Bovendien ontstaat daarmee een mix van leerstijlen die het leren ‘spannend’ houdt. En leren mag ook leuk zijn, toch?

Maatwerk

Bij AAS Veiligheid is e-learning altijd maatwerk. We richten de cursus op maat in en gebruiken daarbij voorbeelden uit de eigen werkomgeving. De cursist leert daardoor bijvoorbeeld het eigen gebouw beter kennen, de hulpmiddelen beter te vinden en deze ook goed te gebruiken.

Learning Journey

Met het elearning platform van AAS Veiligheid
kunnen wij persoonlijke journeys van leeractiviteiten
creëren en verspreiden waarmee je jouw deelnemers
kunt laten opbloeien.

Demo bekijken

Combinatie met praktijk

Omdat we geloven dat theorie zonder praktijk niet werkt, heeft elke BHV-training een praktijkdeel. Dat geldt dus ook voor de e-learning. En wat blijkt? Cursisten die de e-learning hebben gevolgd, passen de theorie veel beter toe dan anderen.

Kenmerken e-learning

  • Minder tijd, minder kosten
  • Op elke locatie (ook thuis)
  • Altijd in combinatie met praktijktraining
  • Communicatie via het portaal van AAS Veiligheid
  • Koppeling met eigen leer- of managementsysteem doorgaans mogelijk

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen e-learning BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen

“Als ik AAS Veiligheid bel, kunnen ze het me zo vertellen.”

Paul Bonnema, ANWB