BHV onderwijs

Bij onderwijsinstellingen gaat het om grote groepen mensen. Kinderen bovendien, een kwetsbare doelgroep waarmee we extra zorgvuldig om moeten gaan. Bovendien zijn onderwijsorganisaties complex vanwege hun (meerdere) locaties. Dat zijn moeilijke variabelen wanneer we het hebben over BHV. Onderwijs vraagt dan ook om een passende aanpak.

Een standaard aanpak bij BHV bestaat niet wat ons betreft. Voor sommige branches geldt dit in het bijzonder. Zo is het onderwijs – met zijn leerlingen en veelvoud aan gebouwen en lokalen – een gecompliceerde sector, waar maatwerk vereist is.

BHV onderwijsinstellingen: maatwerk vereist

Wij bieden dat maatwerk. En we willen onderwijsinstellingen écht veiligheidsbewust maken. Door de veiligheidsrisico’s goed in kaart te brengen, maar ook door de dingen vooral heel praktisch te houden: afgestemd op onderwijzend personeel en kinderen (of jongeren). Passende BHV: onderwijs schreeuwt erom!

We hebben onderwijsinstellingen het volgende te bieden:

BHV-training > BHV incompany

BHV-advies > Van visie naar plan

Bedrijfsnoodplan > BHV-plan in drie stappen

Ontruimingsplan > Wie, wat, waar, wanneer

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen e-learning BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen

“Dat is het mooie: het ontwikkelen stopt nooit.”

Brigitte Holland, RKVO