BHV in de zorg

In de zorg zijn kwaliteit en veiligheid belangrijke begrippen. Toch staan ze door de kwetsbaarheid van patiënten en de soms complexe inrichtingen van zorginstellingen vaak op de tocht. We zijn ons bewust van deze lastige variabelen en pakken BHV in de zorg daarom op passende wijze aan.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: we geloven niet in standaard, zeker niet als het om bedrijfsveiligheid gaat. Voor sommige branches geldt dit in het bijzonder. Zo is BHV in de zorg met haar patiënten en de vaak ingewikkelde indelingen van de gebouwen een zeer gevoelige sector. Dat vraagt om maatwerk!

BHV voor zorginstellingen: nóg meer maatwerk

Wij bieden dat maatwerk. En we willen zorginstellingen écht veiligheidsbewust maken. Onder meer door de veiligheidsrisico’s goed in kaart te brengen, maar bijvoorbeeld ook door praktische zaken vooral praktisch aan te pakken. Een voorbeeld? Een nachtdienst biedt nu eenmaal andere uitdagingen dan de ‘gewone’ dagdienst. Daar spelen we dus op in.

We hebben zorginstellingen het volgende te bieden:

BHV-training > BHV incompany

BHV-advies > Van visie naar plan

Bedrijfsnoodplan > BHV-plan in drie stappen

Ontruimingsplan > Wie, wat, waar, wanneer

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen e-learning BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen

“Ze bekijken we per situatie heel nauwkeurig wat nodig is.”

Piet Moerkerken, Yulius