Brandveiligheidsinspectie

Aan de slag met brandveiligheid? Inspectie of controle binnenkort? Zie brandveiligheid niet als een ‘verplicht’ nummer, maar als een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsveiligheid. En met AAS Veiligheid wordt het nog leuk ook… In ieder geval zeer praktisch!

Het is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw mensen en hun directie omgeving: brandveiligheid. Inspectie of niet: het moet gewoon op orde zijn.

Maar wat is dat precies: ‘op orde zijn’. Betekent dat nét voldoen aan de regeltjes? Of vooral logisch nadenken over wat voor uw situatie verstandig is? Wat ons betreft is het een kwestie van beide: voldoen aan wat voorgeschreven is (door overheid én verzekeraar), maar zeker ook kijken naar wat praktisch nodig is (en wat niet!).

Advies en training

U kunt bij ons terecht voor zowel advies als training op het gebied van brandveiligheid. Inspectie of brandveiligheidscontrole? We bereiden u goed voor, maar wel altijd vanuit een integrale benadering: een goed advies, doelgerichte trainingen en een pragmatische aanpak.

We maken het dus niet nodeloos ingewikkeld. En we realiseren ons dat uw mensen niet op trainers en adviseurs zitten te wachten. Maar als we weggaan, snapt uiteindelijk iedereen waarom onze komst eigenlijk toch wel goed was…

Brandveiligheid: zo kan het óók!

Meer weten?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Grote kans dat u dan anders tegen brandveiligheid aan gaat kijken! En laat dan die brandveiligheid inspectie of brandveiligheidscontrole maar komen…

Contact opnemen

“De herkenbaarheid onder de deelnemers was heel groot.”

Paul Takken, Antes Groep