Brandveiligheid advies

Hoe organiseer je brandveiligheid? Advies en training zijn vaak gericht op wat wettelijk voorgeschreven is, bijvoorbeeld via de RIE. Niet onlogisch natuurlijk, maar bij AAS Veiligheid kijken we graag wat verder: naar wat in uw specifieke situatie van toepassing is.

Wist u bijvoorbeeld dat sommige verzekeraars strenger zijn dan de overheid? Het ‘standaard lijstje’ volgen is dus niet altijd genoeg. Wij bekijken welke regels voor u van toepassing zijn en adviseren u hoe u daar het beste aan kunt voldoen.

Het échte doel

Nog veel belangrijker vinden we het om niet zozeer dat lijstje voor ogen te houden, maar het achterliggende doel: brandveiligheid voor uw mensen en de directe omgeving. Daarom werken we veel vanuit de waarom-vraag: waarom doen we wat we doen en is dat de slimste en meest pragmatische aanpak?

Daardoor is ons advies op maat gesneden, praktisch toepasbaar én relevant. Bovendien weet u na afloop zeker dat u het maximale én het logische hebt gedaan om uw verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen voor optimale brandveiligheid. Advies waar u écht iets aan heeft dus…

Meer weten?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Grote kans dat u dan anders tegen brandveiligheid aan gaat kijken! En laat dan die brandveiligheid inspectie of brandveiligheidscontrole maar komen…

Contact opnemen

“De herkenbaarheid onder de deelnemers was heel groot.”

Paul Takken, Antes Groep