Brandveiligheid training

Het is een cruciaal onderdeel van brandveiligheid: training. Want al zijn de plannen nog zo goed, veiligheid draait vooral om de factor ‘mens’. AAS Veiligheid traint uw mensen op maat. En we maken het nog leuk ook!

Brandveiligheid valt slechts voor een deel te vangen in plannen en protocollen. De rest is mensenwerk! Wij geven onze training brandveiligheid daarom altijd bij u op locatie.

Uw medewerkers kunnen daardoor oefenen met de brandveiligheidsvoorzieningen waar ze ook ‘in het echt’ mee moeten werken. Daarnaast kunnen we op deze manier de factoren die uw bedrijf veilig of onveilig maken direct aan de orde stellen. Practise what you preach!

Leuk?!

Maar kan het echt ‘leuk’ zijn, brandveiligheid? Training is toch nooit ‘fun’? Toch wel! We verpakken de stof in praktische en aansprekende oefeningen. En het feit dat de training op locatie is (en dus relevant) versterkt dit effect nog eens. Daardoor komt de stof echt tussen de oren en werken we ongemerkt ook aan het veiligheidsbewustzijn.

We volgen daarbij een vast stappenplan, maar nemen als uitgangspunt uw protocollen, de aanwezige risico’s en specifieke maatgevende factoren (zoals bijzondere voorschriften). Zo maken we er maatwerk van.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Grote kans dat u dan anders tegen brandveiligheid aan gaat kijken! En laat dan die brandveiligheid inspectie of brandveiligheidscontrole maar komen…

Contact opnemen

“De herkenbaarheid onder de deelnemers was heel groot.”

Paul Takken, Antes Groep