Masterclass BHV

MASTERCLASS BHV

Actuele informatie is brandstof voor elk Hoofd BHV. Maar hoe blijf je op de hoogte en vertaal je dit naar juiste beslissingen? Iedereen die zoekt naar antwoorden op deze vragen, is op 5 juni van harte welkom bij onze Masterclass BHV. Dit is het gaafste evenement in Nederland voor én door veiligheidsprofessionals.

Gratis deelname

Over de Masterclass BHV

Jij wilt als verantwoordelijke voor BHV ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en omdat wij net zoals jij graag dingen doen en niet naar slaapverwekkende presentaties willen kijken zit deze Masterclass BHV vol met actieve workshops. Learning by doing ! 

05 juni 2019

09.00 - 13.00 uur

Alphen aan den Rijn

Parkvilla Theater

5+ Workshops

50+ deelnermers

Wat gaan we doen tijdens de Masterclass BHV ?

Tijdens de Masterclass BHV ga je met ons praktijkgerichte programma zelf aan de slag met inspirerende onderwerpen uit het vakgebied bedrijfshulpverlening, zoals de inrichting van de BHV organisatie, het nieuwe leren en crisismanagement.

Inspirerende sprekers

De toekomst van BHV? Hoe bereiken veiligheid tijdens ons werk en kan technologie hier nog in ondersteunen? Deze vragen stellen onze inspirerende sprekers zichzelf elk jaar. Jij ook?

Klaar voor slim vluchten?

Direct informatie bij een noodsituatie. Veiligheid is een verantwoordelijkheid voor iedereen in het gebouw, niet alleen voor uw BHV. Veiligheid maar ze niet lastig vallen met suffe procedures.

Expert Workshops

Meteen aan de slag met onze experts en hun adviezen. Ontwerp je eigen learning journey of verhoog het veiligheidsbewustzijn door er een beleving van te maken in plaats van een saaie les. 

Dag herhaling BHV, hallo learning journey

Bij het nieuwe model gaat er een streep door certificering en wordt de medewerker getraind op de taken die nodig zijn bij een calamiteit. Trainen op competenties en on the job kijken of deze worden beheerst.

De inspirators

De Masterclass BHV bestaat uit 5 actieve workshops onder begeleiding van inspirerende sprekers die expert zijn binnen hun eigen vakgebied. 

Mark Sturrus

Mark Sturrus

Het belang van crisismanagement binnen bedrijfshulpverlening

Leo de Niet

Leo de Niet

De ontwikkelingen gaan snel, tijd om het nieuwe bouwbesluit nader te bekijken

Albert Dias d'Ullois

Albert Dias d'Ullois

Learning journeys, de toekomst van de BHV training

Frank van Steenvoorden

Frank Steenvoorden

Realtime weten waar je bent in een gebouw?. Indoor Navigatie voor BHV/calamiteiten

Nick Crutzen

Nick Crutzen

Bedrijfshulpverlening als beleving met de Multi Sensorische belevingscabine

aaslogo-favicon

AAS Veiligheid

BHV is voor veel organisaties een ‘verplicht nummer’. Maar voor wie er serieus werk van wil maken, is er AAS Veiligheid.