Meet the team – Nelie Vellekoop

Wat is grootste uitdaging als het gaat om jouw werk ?
Uitdaging…voor mij is het meer het doel om bij elke training iedereen gemotiveerd en enthousiast te maken om te trainen en de vaardigheden/ competenties te beheersen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de training op maat te geven voor het bedrijf en voor de BHV’er persoonlijk. Rekening houdend met welke leervorm past het beste bij het bedrijf en individu. Dit zal bijdragen tot een levende BHV- organisatie die bij incidenten snel opstart, vaardig aan de slag gaat voor een voorspoedig verloop van de inzet.

Waarom AAS Veiligheid ?
Een top bedrijf met veel ervaring, visie en beleid tav BHV! Dit sluit zeer goed aan bij mijn persoonlijke visie en ideeën. Fijne collega’s, een gezellig team en dus een fijne werksfeer!

Hoe zie jij de toekomst van BHV ?
De toekomst van de BHV zie ik positief. De noodzaak van het hebben van een goede BHV organisatie wordt alleen maar belangrijker met alle ontwikkelingen wat betreft de technologie en de eisen die (arbo)wet stelt. Geloof zeker wel dat de ontwikkeling van een BHV-organisatie meer op maat ingericht gaat worden, al naar gelang type bedrijf en risico’s.

Wat is jouw beste tip qua veiligheid ?
Hahaha..voor een Eerste Hulp instructeur zijn dat natuurlijk handschoenen en beademingsbescherming, zoals mondmasker / kiss of life.

Maar serieus zonder de knipoog
Voortdurend waakzaam zijn en ook blijven voor de gevaren bij incidenten. Ogen, oren en neus blijven gebruiken tijdens de hulpverlening. Denken aan risico’s en gevaren vanwaar men het niet verwacht. Daarbij altijd proberen er niet alleen erop af te gaan, altijd hulp inschakelen in de vorm van collega en zo nodig hulpdiensten.

Wat is het gekste wat je ooit hebt meegemaakt tijdens je werk ?
Het gekste was toch wel een super enthousiaste BHV’er die “echt” 112 belde ivm brand tijdens een ontruimingsoefening.

Plaats een reactie