Ons team

Albert Dias d’Ullois
Albert Dias d’Ullois
Albert is altijd bezig met het vernieuwen van veiligheid. Actief met innovatie en adviseert onze opdrachtgevers over veiligheid in de breedste zin van het woord.
Patricia Charité
Patricia Charité
Creëert supermooie praktische maatwerk trainingen voor onze opdrachtgevers. Zit vol inspiratie en motiveert iedereen met haar positieve energie.
Bert Slagter
Bert Slagter
Bert is onze gouden combinatie tussen kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid. Is 30 jaar lang brandweerman geweest en nu de  ambassadeur voor onze opdrachtgevers.
Marnella Maan
Marnella Maan
Marnella is de spil van AAS Veiligheid. Zorgt voor de dagelijkse planning en een soepel verloop van alle projecten. Beantwoord dagelijkse de vragen van onze opdrachtgevers en zorgt dat het een gezellige boel is op kantoor.
Alfred Ottink
Alfred Ottink
Brandweerman in hart en nieren (hij heeft er zelfs een boek over geschreven) maar ook onze toptrainer als het gaat om brandveiligheid. Alfred maakt elk onderwerp interessant en zorgt voor de beste interactie, elke keer weer, bij elke training.
Frank Jansen
Frank Jansen
Onze versterking als het gaat om advisering en tekenwerk. Frank denkt graag met je mee als het gaat om het schrijven van een bedrijfsnood- of ontruimingsplan en maakt de mooiste vluchtwegplattegronden.
Nelie Vellekoop
Nelie Vellekoop
Onze topper op het gebied van Eerste Hulp. Nelie brengt je alles bij van reanimeren tot wat te doen bij een splinter en dat alles tijdens zeer praktische trainingen.

Veiligheid, maar dan anders

AAS Veiligheid is ‘anders’, horen we vaak. Hoe dat komt? Waarschijnlijk doordat we geloven dat werken aan veiligheid leuk en praktisch kan zijn. Zó leuk en praktisch zelfs, dat de werkomgeving er daadwerkelijk veiliger van wordt. Want met z’n allen een dag naar een ‘BHV-fabriek’ om die standaard cursus af te vinken… is dat werken aan veiligheid? Wij vinden van niet. Standaard lijstjes, saaie trainingen, BHV-omdat-het-moet? Weg ermee, dat creëert alleen maar schijnveiligheid.

Wij geloven in de kracht van een creatieve aanpak, maatwerk en een integrale benadering. Daarom passen we bijvoorbeeld e-learning toe, bedenken we bedrijfsspecifieke oefeningen en geven we onze adviezen vanuit een duidelijke visie. Voor u betekent dat:

  • Leren wordt leuk!
  • De stof is herkenbaar én praktisch toepasbaar
  • Veiligheid komt tussen de oren (in plaats van in een map)

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen