Ons team

Image
Albert Dias d’Ullois
Veiligheid & Innovatie
Albert is altijd bezig met het vernieuwen van veiligheid. Actief met innovatie en adviseert onze opdrachtgevers over veiligheid in de breedste zin van het woord.
Image
Patricia Charité
Creatieve duizendpoot
Creëert supermooie praktische maatwerk trainingen voor onze opdrachtgevers. Zit vol inspiratie en motiveert iedereen met haar positieve energie.
Image
Bert Slagter
Ambassadeur van AAS
Bert is de gouden combinatie tussen kennis en ervaring. Is 30 jaar lang brandweerman geweest. Persoonlijke ambassadeur voor onze opdrachtgevers.
Image
Marnella Maan
Expert in planning
Marnella is de spil van AAS Veiligheid. Zorgt voor de dagelijkse planning en een soepel verloop van alle projecten. Begeleidt onze trainers en hun planning.
Image
Alfred Ottink
Top instructeur !
Brandweerman in hart en nieren. Maar ook onze toptrainer. Alfred maakt elk onderwerp interessant en zorgt voor de beste interactie. Bij elke training.
Image
Nelie Vellekoop
Top instructeur !
Onze topper op het gebied van Eerste Hulp. Nelie brengt je alles bij van reanimeren tot wat te doen bij een splinter. Is de nieuwste aanwinst van AAS Veiligheid.

Veiligheid, maar dan anders

AAS Veiligheid is ‘anders’, horen we vaak. Hoe dat komt? Waarschijnlijk doordat we geloven dat werken aan veiligheid leuk en praktisch kan zijn. Zó leuk en praktisch zelfs, dat de werkomgeving er daadwerkelijk veiliger van wordt. Want met z’n allen een dag naar een ‘BHV-fabriek’ om die standaard cursus af te vinken… is dat werken aan veiligheid? Wij vinden van niet. Standaard lijstjes, saaie trainingen, BHV-omdat-het-moet? Weg ermee, dat creëert alleen maar schijnveiligheid.

Wij geloven in de kracht van een creatieve aanpak, maatwerk en een integrale benadering. Daarom passen we bijvoorbeeld e-learning toe, bedenken we bedrijfsspecifieke oefeningen en geven we onze adviezen vanuit een duidelijke visie. Voor u betekent dat:

  • Leren wordt leuk!
  • De stof is herkenbaar én praktisch toepasbaar
  • Veiligheid komt tussen de oren (in plaats van in een map)

Afspraak maken?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons even, dan praten we u bij. Wilt u er dan nog steeds serieus werk van maken? Dan komen we graag bij u langs. Zeker weten dat u anders tegen BHV aan gaat kijken!

Contact opnemen