Onze stoute plannen. De toekomst van BHV !

AAS Veiligheid en de CURA Groep hebben nieuws! Samen gaan we het verschil in de BHV-markt maken

Zeer recent hebben wij besloten om intensief samen te gaan werken. Op die manier kunnen we onze ambities qua groei, innovatie en professionaliteit realiseren. Bovendien willen we allebei disruptief zijn op de BHV-markt. Hoe we dat gaan doen? Met slimme ideeën en technologie gaan we de markt op zijn kop zetten en bedrijfshulpverlening anders aanpakken. AAS Veiligheid en de CURA Groep hebben elkaar gevonden in deze visie!

Elkaars unieke concurrentievoordeel aanvullen
Door samen te werken als één onderneming vergroten we onze familie. AAS Veiligheid en de CURA Groep zijn namelijk allebei familieondernemingen die van vader op zoon zijn overgegaan. We gaan elkaars unieke concurrentievoordeel bij elkaar aanvullen. Dit doen we door onze persoonlijke, klantgerichte aanpak te koppelen aan professionele, toekomstgerichte dienstverlening. We kunnen onze gezamenlijke kennis benutten om innovatieve ideeën concreet om te zetten in vernieuwde diensten en producten. Daarmee kunnen we voorzien in de moderne behoeften in de BHV-markt en daar waar mogelijk ruimschoots overtreffen.

Wat betekent deze verandering?
Achter de schermen gaan we op managementniveau onze krachten bundelen op strategisch vlak. We gaan werken aan een plan om optimaal gebruik te maken van de unieke kenmerken van beide organisaties én om de synergie tussen onze bedrijven te optimaliseren. In de tussentijd houden we je op de hoogte van ontwikkelingen. Bovendien ga je snel de vruchten plukken van deze samenwerking.

Zaken waarvan je hier op (korte) termijn profijt uit gaat halen zijn:

  • Nieuw BHV-lesmateriaal – We hebben het beeldmateriaal van AAS Veiligheid gecombineerd met de automatiseringskracht van de CURA groep en lanceren binnenkort een concept dat volledig voor de cursist gepersonaliseerd lesmateriaal bevat;
  • Out-of-the-Box trainingsaanpak – We gaan gezamenlijk lesprogramma’s (learning journeys) vormgeven met de inzet van Virtual Reality;
  • Bij de tijd met Apps – Docenten, klanten en cursisten krijgen toegang tot de Smartphone APP-infrastructuur die is ontwikkeld. Zo kan iedereen op een moderne manier zaken met ons doen.

We weten waar we naartoe willen, maar we weten nog niet hoe de definitieve reis eruit gaat zien. Dat gaan we samen uitzoeken. Waarbij voor ons één ding vast staat: als opdrachtgever of collega hoor je bij onze familie. We nemen je daarom graag mee op onze reis!

Heb je vragen? Of heb je wellicht een goede landkaart met daarop de route naar het einddoel? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen. Samen gaan we het verschil maken!

Met hartelijke groet,

Albert Dias d’Ullois

Nick Crutzen

AAS Veiligheid
albert@aasveiligheid.nl
www.aasveiligheid.nl
CURA Groep
n.crutzen@cura-trainingen.nl
www.curagroep.com

Plaats een reactie