partners

AAS Veiligheid werkt samen met de volgende partners

Ready safety and security logo
Re.ady ontwikkeld innovatieve oplossingen gericht op bedrijfsveiligheid en dat doen zij met passie. Door veiligheid te combineren met technologie wordt het doel, veilig werken, sneller én beter bereikt. Door pro actief te zoeken naar interactieve tools wordt uw medewerker snel op de hoogte gebracht bij een calamiteit en kan van te voren iedereen in de organisatie leren wat er moet gebeuren als er brand uitbreekt of iemand van de trap valt.

Ron de Groot (HOSEC) en AAS Veiligheid gaan na jaren informeel samenwerken hun banden versterken. Dit omdat safety en security steeds meer raakvlakken met elkaar hebben en wij op deze manier onze opdrachtgevers met een volledig dienstenpakket kunnen ontzorgen. Door beide vakgebieden integraal te benaderen kan een bedrijf efficiënter en effectiever werken aan veiligheid. En wie wil dat nou niet ?

Improving Healthcare: Do it By Design!
MEDD is een ontwerp- en adviesbureau voor de gezondheidszorg. Wij verenigen kennis van gebruikers, kwaliteit en veiligheid om in co-creatie producten en gebruiksomgevingen aantrekkelijker en veiliger te maken.